Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων: «Σχέδια Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια και το Κλίμα»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

«ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΙΩΣΙΜΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΤΗΣ Π.Ε ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΠΟΣΟΥ 31.412.033,10 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ 2018»

Στόχος της Πρόσκλησης, είναι η χαρτογράφηση παρεμβάσεων για την προώθηση του μετριασμού και της προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, οι οποίες θα έχουν θετικές οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές επιπτώσεις.

Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί με την κατάρτιση Σχεδίων Δράσης (ΣΔ) για την Αειφόρο Ενέργεια και το Κλίμα. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης θα χρηματοδοτηθεί:

α) η επικαιροποίηση των Σχεδίων Δράσης (ΣΔ) για την Αειφόρο Ενέργεια των Δήμων Αμυνταίου, Κοζάνης, Εορδαίας και Φλώρινας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ΣΔ για την Αειφόρο Ενέργεια και το Κλίμα,

β) η εκπόνηση Σχεδίου Δράσης (ΣΔ) για την Αειφόρο Ενέργεια και το Κλίμα για τον Δήμο Μεγαλόπολης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των προτάσεων, τη συμπλήρωση της Φόρμας Υποβολής Πρότασης και άλλες διευκρινίσεις, αρμόδιοι είναι η κα Κλαίλια  Ζούλια, τηλέφωνο 210 6905046 και ο κος Χρυσός Μακράκης Καραχάλιος, e-mail: coalregions@planet.gr.

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.