Ημερίδες

Ημερίδες

Χαιρετισμός του Προέδρου του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου κ. Στάθη Σταθόπουλου στη διαδικτυακή θεματική ημερίδα “Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE 🌳& Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 🧰: Προκλήσεις για βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος”, την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 που διοργάνωσε η Greek Life Task Force

Περισσότερα »

Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 Διαδικτυακή Ημερίδα από την Greek Life Task Force του Πράσινου Ταμείου με θέμα «Προκλήσεις για βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος”, ώρα έναρξης 09:45. Το Πράσινο Ταμείο θα εκπροσωπήσουν με παρεμβάσεις τους ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Στάθης Σταθόπουλος και ο ο Διευθυντής- Συντονιστής των έργων Life κ. Γιώργος Πρωτόπαπας.

Περισσότερα »

Ενόψει του εναρκτήριου συνεδρίου του Ολοκληρωμένου Έργου LIFE-IP CEI-Greece «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα», το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 21/01, 10.00 π.μ.–1.30 μ.μ, δείτε το βίντεο που παράχθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Πράσινο Ταμείο.

Περισσότερα »