Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή Πράσινου Ταμείου στη 2η Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green, 07-09/03/2024, Θεσσαλονίκη

Το Πράσινο Ταμείο, χρηματοδοτικός φορέας για έργα προστασίας, αναβάθμισης και αποκατάστασης του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος, συμμετέχει και σας προσκαλεί στη 2η Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας Forward Green, η οποία διεξάγεται από τις 7 έως και τις 9 Μαρτίου 2024, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, Εκπρόσωποι του Πράσινου Ταμείου θα βρίσκονται στο Περίπτερο 15 – Stand: B03, στο ισόγειο και τις 3 ημέρες της έκθεσης, 10:00-19:00, με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών και τη διανομή πληροφοριακού υλικού για τα Χρηματοδοτικά Προγράμματα και τις δράσεις του φορέα.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου, κ. Ιωάννης Ανδρουλάκης, θα πραγματοποιήσει ομιλία την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στις 17:00, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με θέμα: «Υποδομές Κυκλικής Οικονομίας στη Βόρεια Ελλάδα», καθώς και την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 12:00, στο πλαίσιο της «Περιφερειακής Εκδήλωσης Ευαισθητοποίησης για την Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα» του Έργου LIFEIP CEIGreece – LIFE18 IPE/GR/000013, η οποία διοργανώνεται από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Για να επισκεφθείτε την έκθεση, μπορείτε να κάνετε λήψη της ηλεκτρονικής μας πρόσκλησης και στη συνέχεια να επιλέξετε το κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ/REGISTRATION. Με τον τρόπο αυτό, θα λάβετε τον προσωπικό σας κωδικό, τον οποίο μπορείτε να τυπώσετε ή να αποθηκεύσετε στο κινητό σας και να επιδείξετε κατά την προσέλευση. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.