Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή του Δ/ντη του Πράσινου Ταμείου κ. Πρωτόπαπα στη διημερίδα «Sea Guardians: Εκπαιδεύοντας τους φύλακες της θάλασσας»-Αλόννησος, Ιούνιος 2023

Μέσα στον Ιούνιο συνεχίστηκε αμείωτα η συμμετοχή του Πράσινου Ταμείου με εκπροσώπους του σε εξωστρεφείς δράσεις περιβαλλοντικών φορέων σε όλη τη χώρα.

Ο διευθυντής μας κ. Γ.Πρωτόπαπας εκπροσώπησε το Ταμείο στη διήμερη εκδήλωση του έργου #SeaGuardians: ‘Εκπαιδεύοντας τους φύλακες της θάλασσας’ που πραγματοποιήθηκε στην Αλόννησο. Μετά την ενημερωτική ημερίδα ακολούθησαν:

????Καθαρισμός ακτών της νήσου Περιστέρας με τη συμμετοχή εθελοντών από το Πράσινο Ταμείο, τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής-ΟΦΥΠΕΚΑ, τη #HELMEPA, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τη Sea Shepherd Greece και την Aenaos Thalassa και υποβρύχιοι καθαρισμοί από τα καταδυτικά κέντρα Alonissos Triton Dive Center και Ikion Diving Alonissos Greece.

????Τέσσερις μεγάλες δράσεις για την υγεία των θαλασσών μας, με περισσότερους από 700 συμμετέχοντες, διοργανώθηκαν σε όλη τη χώρα με στόχο την εκπαίδευση όσων ασχολούνται με τη θάλασσα, επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, στο πλαίσιο του έργου Sea Guardians.

Συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την άριστη συνεργασία. Είμαστε όλοι «Φύλακες» της Θάλασσας!

  

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.