Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή του Πράσινου Ταμείου στην ημερίδα της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας-Αταλάντη, 8/7/2023

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση «Κλιματική Αλλαγή: Προσαρμογή και Μετάβαση των Δήμων στην κλιματική ουδετερότητα» που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας.

Στην εκδήλωση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα θέματα που απασχολούν τους δήμους σε τομείς όπως η ενέργεια και η προστασία από τις επιπτώσεις των ακραίων καιρικών φαινομένων, καθώς και οι νέες απαιτήσεις που φέρνει ο Κλιματικός Νόμος για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Η συνεργάτης του Πράσινου Ταμείου, κ. Σπυριδούλα Ντεμίρη, παρουσίασε τις διάφορες δυνατότητες που δίνει ο φορέας για τη χρηματοδότηση δράσεων στα παραπάνω ζητήματα, ενώ τόνισε την σημασία των συνεργασιών αλλά και του επενδυτικού σχεδιασμού για την υλοποίηση των δράσεων των σχετικών δημοτικών σχεδίων και προγραμμάτων.

Η εκδήλωση χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Χρηματοδοτική Υποστήριξη Εξωστρεφών Δράσεων 2023».

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.