Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Δήλωση του Πρόεδρου του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της χρήσης πλαστικής σακούλας- 3/7/2023

Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά της χρήσης πλαστικής σακούλας αναδεικνύει την αναγκαιότητα δραστικού περιορισμού της και γενίκευσης των μεθόδων Κυκλικής Οικονομίας. Δίνουμε προτεραιότητα σε επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα και συστήματα επαναχρησιμοποίησης, αντί των προϊόντων μίας χρήσης. Προβάλλει δε επιτακτική η ανάγκη αξιοποίησης των πόρων που από το 2019 συγκεντρώνονται με την είσπραξη του περιβαλλοντικού πόρου.

Τελευταία Νέα

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (8ΠΔΑ/2024) για την κάλυψη συνολικά οκτώ (8) θέσεων που αφορούν σε όργανα διοίκησης στον «Διαχειριστή Α.Π.Ε. & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» (Δ.Α.Π.Ε.Ε.Π. Α.Ε.)., στην «Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών» (Ε.Α.Γ.Μ.Ε.-Ν.Π.Δ.Δ.), στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.-Ν.Π.Ι.Δ.), στο Πράσινο Ταμείο (Ν.Π.Δ.Δ.) και στον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.-Ν.Π.Ι.Δ.), εποπτευόμενοι φορείς του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.