Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ

Στο πλαίσιο της  βέλτιστης οργάνωσης των διαθέσιμων πόρων με σκοπό την επιτάχυνση των διαδικασιών χρηματοδότησης , παρακαλούμε για τα ακόλουθα :

Α.  Σε συνέχεια της υποβολής της πρότασης σας σε Προσκλήσεις του Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου που έχουν λήξει ( Προτάσεις Αστικής Αναζωογόνησης και Αρχιτεκτονικοί Διαγωνισμοί),   λάβετε υπόψη τα εξής:

  1. Έχετε τη δυνατότητα να αποστείλετε τα συμπληρωματικά στοιχεία που σας έχουν ζητηθεί μέχρι 31/7/2023 προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της πρότασης σας  και να προωθηθεί προς έγκριση στο ΔΣ του Πράσινου Ταμείου.
  2. Εφόσον υπάρχουν συγκεκριμένες ελλείψεις οι οποίες δε δύνανται να καλυφθούν  στο διάστημα αυτό, ο δικαιούχος καλείται να ενημερώσει την υπηρεσία  άμεσα  για την πορεία συλλογής των δικαιολογητικών με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που δεν μπορεί να ξεπερνά τον Δεκέμβριο 2023.
  3. Σε περίπτωση που δικαιούχος δεν επικοινωνήσει έως 31/7/2023  ή δεν προσκομιστούν στοιχεία που να προσδιορίζουν  το χρονικό ορίζοντα στον οποίο θα ολοκληρωθεί η αποστολή των συμπληρωματικών στοιχείων, η πρόταση δεν θα μπορέσει να χρηματοδοτηθεί στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος.
  4. Ο δικαιούχος μπορεί να επανυποβάλει την πρότασή του στο πλαίσιο της νέας πρόσκλησης  με  αρ. πρωτ.  2605/26-04-2023.

Β. Όσον αφορά έργα που έχουν ήδη ενταχθεί  μέχρι 31-5-2021 αλλά μέχρι σήμερα  (δύο χρόνια μετά), δεν έχουν προσκομιστεί στοιχεία που να αποτυπώνουν την πρόοδο τους (πορεία συμβασιοποίησης, πιθανά προβλήματα, πληρωμές, πιθανή ολοκλήρωση κτλ.) παρακαλούμε όπως αποστείλετε  άμεσα ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξή τους .

Σε περίπτωση που δικαιούχος  δεν αποστείλει ενημέρωση σχετικά με την πορεία ενημέρωσης των έργων του  μέχρι 31/7/2023 το Πράσινο Ταμείο θα προχωρήσει σε περαιτέρω έλεγχο με σκοπό την  απένταξη του έργου.

Οι απαντήσεις για όλα τα  ανωτέρω θα αποστέλλονται  στο astiki@prasinotameio.gr .

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.