Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Σταθόπουλου στην εκδήλωση εγκαινίων της νέας βιοκλιματικής διαδρομής του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» που χρηματοδοτεί το Πράσινο Ταμείο- Πάρκο Τρίτση, Ίλιον, 17/6/2023

Όταν τον Αύγουστο 2019 ο τότε υπουργός Περιβάλλοντος Κ. Χατζηδάκης έκανε αυτοψία στο Πάρκο Τρίτση της Δυτικής Αττικής η εικόνα εγκατάλειψης ήταν σοκαριστική. Γρήγορα το ΥΠΕΝ μεταβίβασε τη διαχείριση στην Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης σε συνεργασία με τους Δ. Αγίων Αναργύρων Καματερού και Ιλίου ξεκίνησε την αναδιοργάνωση του φορέα διαχείρισης για την αναγέννηση του Πάρκου με χρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου. Το 2021 οι δύο μεγάλες υδατοδεξαμενές είχαν επανυδατωθεί.

Σήμερα μια υπερσύγχρονη βιοκλιματική διαδρομή φιλική στα ΑΜΕΑ, με περιβαλλοντικά φιλικό φωτισμό και υλικά, παραδόθηκε στη χρήση των χιλιάδων κατοίκων των Δήμων της περιοχής. Το Πάρκο Τρίτση έχει εντελώς άλλη εικόνα και αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές. Μια ακόμα χρηματοδότηση έπιασε τόπο.

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.