Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή του Πράσινου Ταμείου στη 2η Attica Green Expo-Π.Φάληρο, 24-26/5/2023

Στα workshops της Έκθεσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Σταθόπουλος, καθώς και τα στελέχη μας Άρτεμις Βιδάλη, Σπυριδούλα Ντεμίρη και Ελένη Χούλη. Στις εισηγήσεις τους αναφέρθηκαν στο σύνολο των χρηματοδοτήσεων του Πράσινου Ταμείου και ειδικότερα στους άξονες Ενεργειακών Κοινοτήτων του προγράμματος απολιγνιτοποίησης, αλλά και στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα LIFE για την Κυκλική Οικονομία.

Η φετινή,2η Attica Green Expo που υποστηρίζει το Πράσινο Ταμείο μάς επεφύλαξε έναν τιμητικό έπαινο. Με συγκίνησε πραγματικά η αποδοχή όσων κάνουμε τα τελευταία 4 χρόνια από τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης. Οι πάνω από 2000 χρηματοδοτούμενες δράσεις μας επισφράγισαν μια πολύ αποδοτική συνεργασία με τους ΟΤΑ που δεν είχε ιστορικό προηγούμενο.Ευχαριστώ τους συντελεστές και τον επικεφαλής του Κλεισθένη κ. Χρηστάκη για την πρόσκληση.

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.