Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Δήλωση του Πρόεδρου ΔΣ Πράσινου Ταμείου κ. Σταθόπουλου για τη συμμετοχή του στο ΔΣ της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας- Συνεδριακό Κέντρο Ακριδά, Σπερχειάδα, 18/2/2023

Με πρωτοβουλία προκατόχου μου,του πρώην Προέδρου του Πράσινο Ταμείο την περίοδο 2013-2015 Παναγιώτη Βασιλείου,τον οποίο και ευχαριστώ από καρδιάς, πήρα μέρος σήμερα στην τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιείται με συμμετοχή όλων των δημοτικών της αρχών από το πρωί στη Σπερχειάδα.

Παρουσίασα τον απολογισμό δράσης του φορέα μας του 40 προηγούμενους μήνες με 200 περίπου δράσεις για τη Στερεά Ελλάδα και πραγματοποιήσαμε ανοιχτή διαβούλευση για τις επικείμενες προσκλήσεις μας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΠΕΔ,δήμαρχο Καρπενησίου κ. Σουλιώτη και τον οικοδεσπότη δήμαρχο Μακρακώμης κ. Χαντζή για την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε.

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.