Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2023

Με την 256.8.1/15-02-2023  Απόφαση του το Διοικητικό συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου αποφάσισε Την «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2023», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2023»  στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2: ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ  – ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟ-ΛΕΙΣ, ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ»

Για την υλοποίηση της συγκεκριμένης οικονομικής υποστήριξης την δέσμευση ποσού 600.000,00 € για το έτος 2023.

Κάθε δυνητικά δικαιούχος μπορεί να υποβάλλει αποκλειστικά μία (1) πρόταση / αίτημα προς χρηματοδότηση, έως το ανώτατο ποσό των 15.000,00 €.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου διατηρεί το δικαίωμα να εγκρίνει χρηματοδότηση χαμηλότερου ύψους από το αιτούμενο, ανάλογα με τον αριθμό των αιτήσεων, το είδος της προτεινόμενης δράσης, κλπ.

Οι προτάσεις/αιτήματα προς χρηματοδότηση μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο e-mail: info@prasinotameio.gr  και θα εντάσσονται μετά από αξιολόγηση και σχετική Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δείτε σχετικά στη σελίδα του προγράμματος: ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 2023

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.