Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Το πρώτο Εθνικό Πληροφοριακό Σύστημα για την εθνική Βιοποικιλότητα- LIFE EL- BIOS – Biodiversity Greece

Αναμένεται να αναπτυχθεί μέχρι το τέλος του 2024, στο πλαίσιο του έργου LIFE EL– BIOS – Biodiversity Greece, το οποίο συντονίζεται από το Πράσινο Ταμείο και υλοποιείται σε συνεργασία με 6 εταίρους.

  • Με στόχο να διευκολύνει την παρακολούθηση, διατήρηση και διαχείριση της βιοποικιλότητας της χώρας, καθώς και την ανταπόκρισή της σε ευρωπαϊκές και διεθνείς υποχρεώσεις, το Εθνικό Πληροφοριακό Σύστημα θα συγκεντρώνει πληροφορίες και δεδομένα από υφιστάμενες ελληνικές βάσεις δεδομένων βιοποικιλότητας που δεν επικοινωνούν σήμερα μεταξύ τους, και θα συνδυάζει και θα διαχέει, με εύκολο τρόπο στους ενδιαφερομένους, τις πληροφορίες και τα δεδομένα για τον πλούτο της ζωής στην Ελλάδα.

Δείτε το διαδικτυακό τόπο εδώ:

 

https://biodiversity-greece.gr/

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.