Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Γραμματέας Δ.Σ.

Γραμματέας Δ.Σ.

Ευάγγελος Γκλαβόπουλος

Ο Γκλαβόπουλος Αθ. Ευάγγελος είναι Πολιτικός Μηχανικός (3/1989). Κατέχει μεταπτυχιακά διπλώματα  (M.Sc.) στην Περιφερειακή Ανάπτυξη (Πάντειο Πανεπιστήμιο – Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης-1992) και στη Διασφάλιση Ποιότητας (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο-Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας-2011).

Εργάστηκε για 8 και πλέον έτη στον ιδιωτικό τομέα (1989-1998) και στη συνέχεια από το 1998 στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ως στέλεχος τμήματος, καθώς και Τεχνικός Ασφαλείας και Υπεύθυνος Διαχείρισης Ποιότητας στο Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης -Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. και στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Από το Μάιο 2016 εργάζεται στο Πράσινο Ταμείο και από τον Ιούλιο του 2017 υποστηρίζει σε όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες το διοικητικό συμβούλιο εκτελώντας χρέη γραμματέα. Επιπλέον υποστηρίζει διοικητικά και τις λοιπές υπηρεσίες.

Έχει εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία με συμμετοχή στην εκπόνηση μελετών και ερευνών, στη διαχείριση φυσικού και οικονομικού αντικειμένου προγραμμάτων και σε  διαδικασίες αξιολόγησης και πιστοποίησης.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.