Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Εντάξεις προτάσεων στο πρόγραμμα Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών

Το Πράσινο Ταμείο εντάσσει συνεχώς προτάσεις Δήμων στο Πρόγραμμα Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών, όπως έχει ήδη γίνει με το δίκτυο πεζοδρόμων του Καματερού στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, με το Μανωλοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο στο Δήμο Πύργου ή τη δημιουργία κοινόχρηστων χώρων στις παρυφές της Καδμείας στο Δήμο Θηβαίων. Ολοκληρώνεται,επίσης, σε λίγες μέρες η υποβολή πρότασης από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου για το Κέντρο Ιστορικής Τεκμηρίωσης του Ρήγα Βελεστινλή. Το πρόγραμμα παραμένει ανοιχτό και για νέες προτάσεις από τους Δήμους όλης της χώρας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα στοιχεία εντάξεων Αρχιτεκρονικών Διαγωνισμών ως 16/9

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.