Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Ανάπλαση Πάρκου Αντώνη Τρίτση

Την επιτάχυνση των διαδικασιών για την ταχύτερη και βέλτιστη αξιοποίηση των κονδυλίων ύψους περίπου 3 εκ. ευρώ που διαθέτει το Πράσινο Ταμείο στην Περιφέρεια Αττικής για την ανάπλαση του Πάρκου Τρίτση, συμφώνησαν ο Περιφερειάρχης Αττικής και ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου σε πρόσφατη συνάντηση εργασίας .Ο κ. Πατούλης εξήρε την απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη να μεταφερθούν οι αρμοδιότητες διοίκησης του Πάρκου Τρίτση στην Περιφέρεια Αττικής. Από κοινού κάνουμε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, ώστε στο προσεχές δωδεκάμηνο να παρουσιαστεί απτό έργο, που θα γίνει αντιληπτό από τους πολίτες της Δυτικής Αθήνας, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής.

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.