Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Τσόγκας Κωνσταντίνος

Μπρουζούκη Νικολέττα

Παυλίδου Αναστασία

Κωνσταντίνος Θεοδωράκης

Ο Κωνσταντίνος Θεοδωράκης είναι Οικονομολόγος – μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού τίτλου στο Tourism Management  του Πανεπιστημίου Πειραιά  από το οποίο και αποφοίτησε. Είναι επίσης εισηγητής στο Indipended Studies of Science & Technology (IST) σε πιστοποιημένα σεμινάρια στον τουρισμό και επίσης συνεργαζόμενος εισηγητής του Ινστιτούτου Βιομηχανικής και Επαγγελματικής Επιμόρφωσης του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε οικονομικά θέματα.

 

Ανδρέας Δ. Παπαπετρόπουλος

Ο Ανδρέας Δ. Παπαπετρόπουλος   είναι Δικηγόρος στο Συμβούλιο της Επικρατείας και τον Άρειο Πάγο  και  Διδάκτωρ του Πολεοδομικού και Χωροταξικού Δικαίου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας  και ακολούθησε  μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, όπου απέκτησε αρχικά  D.E.A. στο “Δίκαιο του Περιβάλλοντος” (Paris I– Sorbonne) και στη συνέχεια D.E.S.S. στο “Πολεοδομικό Δίκαιο και την Πολιτική της Κατοικίας” στο Πανεπιστήμιο της Ορλεάνης (Droit et Politique de l’ Habitat– Université d’ Orleans). Η διδακτορική του διατριβή που εκπονήθηκε στο ΕΚΠΑ έχει τίτλο “Χωροταξικός Σχεδιασμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη“.

Ως Δικηγόρος εξειδικεύτηκε στο Δημόσιο Δίκαιο και, ειδικότερα, στο Πολεοδομικό Δίκαιο και το Δίκαιο του Περιβάλλοντος.

Tο 1998 διορίσθηκε, κατόπιν εισαγωγικού διαγωνισμού, στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, (Ν.Σ.Κ.),  στο οποίο και υπηρέτησε για δώδεκα χρόνια, ήτοι από το 1998 έως το 1999 στο Ειδικό Γραφείο Φορολογίας του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ από το 1999 μέχρι και το 2010  στο Γραφείο Νομικού Συμβούλου του πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ και νυν ΥΠΕΝ.

Από τον Ιανουάριο του 2010,  ασκεί εξειδικευμένη Δικηγορία στο Πολεοδομικό, το Περιβαλλοντικό, καθώς  και στο γενικό Δημόσιο και Διοικητικό Δίκαιο και χειρίζεται σημαντικές  υποθέσεις με πολεοδομικό, χωροταξικό και περιβαλλοντικό αντικείμενο ενώπιον του ΣτΕ και των Διοικητικών Δικαστηρίων της χώρας

Ασπασία Μαρή με αναπληρωτή τον Ζαχαρία Ρηγούλη
(όταν συζητείται θέμα Γαλάζιου Ταμείου)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.