Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή του Πράσινου Ταμείου στην Attica Green Expo

Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο TAE KWON DΟ
(29 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2024)
Το Πράσινο Ταμείο – χρηματοδοτικός φορέας για έργα προστασίας, αναβάθμισης και αποκατάστασης του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος – συμμετέχει στην Attica Green Expo 2024, η οποία θα διεξαχθεί από τις 29 Μαΐου έως και την 1η Ιουνίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο TAE KWON DΟ στο Παλαιό Φάληρο.
Η Attica Green Expo τελεί υπό την αιγίδα του Πράσινου Ταμείου. Η διοργάνωση τείνει να γίνει θεσμός, καθώς φέρνει σε επαφή τους πολίτες με τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στις πράσινες τεχνολογίες και το περιβάλλον. Το Πράσινο Ταμείο συμμετέχει στην Attica Green Expo για τρίτη συνεχή χρονιά, με δικό του περίπτερο.
Στόχος η διάχυση του μηνύματος περιβαλλοντικής ευαισθησίας στο ευρύ κοινό, αλλά και η ανάδειξη της χρηματοδοτικής συμβολής και τεχνικής υποστήριξης του Πράσινου Ταμείου σε έργα και δράσεις αναβάθμισης δασών και φυσικού περιβάλλοντος, περιβαλλοντικού ισοζυγίου, κλιματικής ουδετερότητας, κυκλικής οικονομίας, πυροπροστασίας και αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου κ. Γιάννης Ανδρουλάκης, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο πλαίσιο του Επιστημονικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», με θέμα «Κλιματική Αλλαγή, Περιβαλλοντικές Προκλήσεις & Κυκλική Οικονομία» την Παρασκευή 31 Μαΐου (09:30-15:00). Ο κ. Ανδρουλάκης θα συμμετάσχει μεταξύ άλλων, και στο Eco Panel της Attica Green Expo που αφορά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των ΟΤΑ, το Σάββατο 1 Ιουνίου (13:15-14:30).
Νωρίτερα, και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 15:30, ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου θα παραλάβει βραβείο για τη σημαντική συμβολή του φορέα στην υποστήριξη της έκθεσης.
Εκπρόσωποι του Πράσινου Ταμείου θα βρίσκονται στο Περίπτερο 3 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης (09.00 – 19.00), με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών και τη διανομή πληροφοριακού υλικού για τα Χρηματοδοτικά Προγράμματα, τις δράσεις και τα έργα του Πράσινου Ταμείου.
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα: https://atticagreenexpo.gr/

. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.