Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Δηλώσεις του Προέδρου του ΔΣ κ. Σταθόπουλου και του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Παπανικολάου στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» της ΕΡΤ για το νέο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου-Γλυφάδα, 21/5/2023

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του φορέα μας, κ. Στάθης Σταθόπουλος, βρέθηκε στα εγκαίνια του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής παιδιών στη Γλυφάδα, ένα εκπληκτικό έργο που εκτέλεσε ο Δήμος Γλυφάδας με συγχρηματοδότηση του Πράσινου Ταμείου μέσω της πρόσκλησης Αστική Αναζωογόνηση 2021-2022.
 
Ο Δήμαρχος, κ. Γιώργος Παπανικολάου, υποδέχτηκε τους μικρούς και μεγάλους κατοίκους της πόλης στο πιο σύγχρονο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της χώρας. Οι μικροί δημότες μπορούν πλέον να οδηγούν τα αυτοκινητάκια, τα ποδήλατα ή τα πατίνια τους σε έναν απόλυτα περιβαλλοντικά φιλικό χώρο, με βιοκλιματικά υλικά, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μια μεγάλη παιδική χαρά και χώρο στάθμευσης. Μια ακόμα επιτυχής συνεργασία με μια αποτελεσματική δημοτική αρχή που δίνει χαρά στη γενιά που έρχεται.
 
Δείτε το σχετικό αφιέρωμα στην εκπομπή της ΕΡΤ 1 “Σαββατοκύριακο από τις 6”.
 
Τελευταία Νέα

Έγκριση 3ου Πρακτικού Επιτροπής στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. 9546/28 12 2022 (ΑΔΑΜ: 22PROC011926498/2022-12-29) διακήρυξης ανοικτού (διεθνούς) ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων για το έργο « Πληροφοριακό Σύστημα για την Αντιμετώπιση του Περιβαλλοντικού Εγκλήματος», στο πλαίσιο του έργου LIFE PROWhIBIT

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.