Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Δήλωση του Προέδρου του ΔΣ του Πράσινου Ταμείου κ. Σταθόπουλου για τη συμμετοχή του στην ημερίδα CapaCities του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος-Αγία Παρασκευή, 25/4/2023

Από κοινού με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον Γ.Γ. του ΥΠΕΝ Μανώλης Γραφάκος και εκπροσώπους των έξι πόλεων που χρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ταμείο συμμετείχα σήμερα στην ημερίδα CapaCities που διοργάνωσε το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Ανέλυσα τις χρηματοδοτήσεις που παρέχουμε στους 6 Δήμους που συμμετέχουν στην Αποστολή των 100 Κλιματικά Ουδέτερων Πόλεων, τα δεδομένα της πρόσκλησης για την Ηλεκτροκίνηση σε 329 Δήμους που ολοκληρώνεται χρηματοδοτικά τον επόμενο μήνα, τα 4 προγράμματα απολιγνιτοποίησης που εκτελούμε στη Δυτ. Μακεδονία από τον Μάιο 2020, αλλά και την επικείμενη πρόσκληση Αστικής Αναζωογόνησης για όλους τους Δήμους της χώρας.

Τελευταία Νέα

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (8ΠΔΑ/2024) για την κάλυψη συνολικά οκτώ (8) θέσεων που αφορούν σε όργανα διοίκησης στον «Διαχειριστή Α.Π.Ε. & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» (Δ.Α.Π.Ε.Ε.Π. Α.Ε.)., στην «Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών» (Ε.Α.Γ.Μ.Ε.-Ν.Π.Δ.Δ.), στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.-Ν.Π.Ι.Δ.), στο Πράσινο Ταμείο (Ν.Π.Δ.Δ.) και στον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.-Ν.Π.Ι.Δ.), εποπτευόμενοι φορείς του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.