Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή του Προέδρου του ΔΣ του Πράσινου Ταμείου κ. Σταθόπουλου στη διευρυμένη συνεδρίαση της Επ. Χωροταξίας ΚΕΔΕ-Κατερίνη, 7/4/2023

Δήλωση του κ. Σταθόπουλου:

 

Με τον Γ.Γ. Χωρικού Σχεδιασμού του ΥΠΕΝ κ.Ε. Μπακογιάννη και τον σύμβουλο Περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού κ. Γ. Κρεμλή πήραμε μέρος στη διευρυμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Χωροταξίας,Μεταφορών και Υποδομών της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κατερίνη υπό τον δήμαρχο της πόλης κ. Κώστα Κουκοδήμο,με συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης από όλη τη χώρα.

Για λογαριασμό του Πράσινου Ταμείου παρουσίασα τον απολογισμό δράσεων 2019-2023 σε 9 διαφορετικά αντικείμενα καθώς και τον προγραμματισμό της επικείμενης νέας πρόσκλησης Αστικής Αναζωγόνησης που θα εκδοθεί μετά το Πάσχα.

Τελευταία Νέα

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (8ΠΔΑ/2024) για την κάλυψη συνολικά οκτώ (8) θέσεων που αφορούν σε όργανα διοίκησης στον «Διαχειριστή Α.Π.Ε. & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» (Δ.Α.Π.Ε.Ε.Π. Α.Ε.)., στην «Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών» (Ε.Α.Γ.Μ.Ε.-Ν.Π.Δ.Δ.), στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.-Ν.Π.Ι.Δ.), στο Πράσινο Ταμείο (Ν.Π.Δ.Δ.) και στον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.-Ν.Π.Ι.Δ.), εποπτευόμενοι φορείς του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.