Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή του Πράσινου Ταμείου στο κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη που επισκέφθηκε τη Στερεά Ελλάδα-Χαλκίδα, 27/3/2023

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στη Στερεά Ελλάδα, συμμετέχω από το πρωί στη διευρυμένη σύσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με τους φορείς της ΠΕ Ευβοίας υπό τον υφυπουργό Κρατικής Αρωγής κ. Τριαντόπουλο. Παρουσίασα τις χρηματοδοτήσεις του Πράσινου Ταμείου για έργα του Σχεδίου Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021,τόσο για το Δάσος Κερασιάς και τις νέες φυτεύσεις σε Μαντούδι Λίμνη και Αγία Άννα, αλλά και το νέο θεσμικό πλαίσιο των χρηματοδοτήσεων των Δασικών

Συνεταιρισμών και καταφυγίων άγριας ζωής της περιοχής. 121 έργα αστικής ανάπλασης, ηλεκτροκίνησης,βιώσιμης κινητικότητας,αλλά και κοινόχρηστων χώρων σε ολη τη Στερεά Ελλάδα από τα τέλη 2019 ως σήμερα είναι η συμβολή του φορέα μας στην αναγέννησή της.

Τελευταία Νέα

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (8ΠΔΑ/2024) για την κάλυψη συνολικά οκτώ (8) θέσεων που αφορούν σε όργανα διοίκησης στον «Διαχειριστή Α.Π.Ε. & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» (Δ.Α.Π.Ε.Ε.Π. Α.Ε.)., στην «Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών» (Ε.Α.Γ.Μ.Ε.-Ν.Π.Δ.Δ.), στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.-Ν.Π.Ι.Δ.), στο Πράσινο Ταμείο (Ν.Π.Δ.Δ.) και στον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.-Ν.Π.Ι.Δ.), εποπτευόμενοι φορείς του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.