Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή του Πράσινου Ταμείου στην 5η Διεθνή Έκθεση Verde-Tec- Παιανία, 17-19 Μαρτίου 2023

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 5η Διεθνής Έκθεση Verde-tec (17–19 Μαρτίου) για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, την κυκλική οικονομία και τις έξυπνες πόλεις, στο MEC Παιανίας.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου αρκετά έργα LIFE με Έλληνες εταίρους είχαν την ευκαιρία να προβληθούν στην έκθεση, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η ημερίδα με τίτλο: “LIFE Programme, the EU’s funding instrument for environment and climate action” – «Πρόγραμμα LIFE, το χρηματοδοτικό μέσο της ΕΕ για το περιβάλλον και τη δράση για το κλίμα», μια πρωτοβουλία της CINEA σε σύμπραξη με το Πράσινο Ταμείο.

Το παρόν έδωσαν οι Γιώργος Πρωτόπαπας, Διευθυντής του φορέα μας και Εθνικό Σημείο Επαφής του Προγράμματος LIFE, καθώς και οι Δημήτρης Μπανούσης και Νίκος Ψημμένος, μέλη της ομάδας τεχνικής υποστήριξης για LIFE.

Τελευταία Νέα

Έγκριση 3ου Πρακτικού Επιτροπής στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. 9546/28 12 2022 (ΑΔΑΜ: 22PROC011926498/2022-12-29) διακήρυξης ανοικτού (διεθνούς) ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων για το έργο « Πληροφοριακό Σύστημα για την Αντιμετώπιση του Περιβαλλοντικού Εγκλήματος», στο πλαίσιο του έργου LIFE PROWhIBIT

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.