Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Δήλωση του Πρόεδρου του Πράσινου Ταμείου Στάθη Σταθόπουλου για το 18ο Regional Growth Conference- Πάτρα, 16-19 Μαρτίου 2023

Συμμετείχα στη σημερινή συνεδρίαση του Regional Growth Conference που διοργανώνεται αυτό το τριήμερο στην Πάτρα για τη Δυτική Ελλάδα από τον όμιλο μέσων της εφημερίδας Πελοπόννησος και το Παρατηρητήριο Περιφερειακών Πολιτικών . Σε μια πολύ όμορφη συζήτηση με εκλεκτούς συνομιλητές αναφέρθηκα διεξοδικά στα προγράμματά μας για την Αστική Κινητικότητα,την Αστική Προσβασιμότητα, την Ηλεκτροκίνηση και την Απολιγνιτοποίηση.

Τελευταία Νέα

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (8ΠΔΑ/2024) για την κάλυψη συνολικά οκτώ (8) θέσεων που αφορούν σε όργανα διοίκησης στον «Διαχειριστή Α.Π.Ε. & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» (Δ.Α.Π.Ε.Ε.Π. Α.Ε.)., στην «Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών» (Ε.Α.Γ.Μ.Ε.-Ν.Π.Δ.Δ.), στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.-Ν.Π.Ι.Δ.), στο Πράσινο Ταμείο (Ν.Π.Δ.Δ.) και στον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.-Ν.Π.Ι.Δ.), εποπτευόμενοι φορείς του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.