Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Σημεία ομιλίας του Προέδρου του ΔΣ του Πράσινου Ταμείου κ. Σταθόπουλου στην τελική ημερίδα του έργου ZERO WASTE στους Δ. Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Ζωγράφου- αίθουσα ΠΕΔΑ, Αθήνα, 17/2/2023

«H πάντα φιλόξενη αίθουσα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και ο πρόεδρός της Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Γιώργος Μαρκόπουλος υποδέχτηκαν σήμερα την τελική ημερίδα παρουσίασης του έργου ZERO WASTE που εκτέλεσε η Οικολογική Εταιρία Ανακύκλωσης και χρηματοδότησε το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο της πρόσκλησης Καινοτόμες Δράσεις για τους Πολίτες 2020.

Από κοινού με τους φίλους δημάρχους Grigoris Konstantellos και Βασίλης Θώδας καθώς και τον επικεφαλής της Οικολογικής κ. Κυρκίτσο παρουσιάσαμε τη δράση που στόχο είχε τα δημοτικά κτίρια των Δήμων Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Ζωγράφου αντίστοιχα να εφαρμόσουν νέα πρότυπα οργάνωσης και συμπεριφοράς σε επιλεγμένα διοικητικά κτίριά τους, ώστε να αυξηθεί η Πρόληψη και η Διαλογή στην Πηγή (ΔσΠ) και να μειωθεί δραστικά η τελική παραγωγή αποβλήτων, αποτελώντας, έτσι, παράδειγμα για το σύνολο της Διοίκησης στην Ελλάδα.

Αξίζουν

συγχαρητήρια

στους συντελεστές του έργου και στις δημοτικές αρχές. Ας μου επιτραπεί και μια ιδιαίτερη αναφορά στον εμπειρογνώμονα του φορέα μας, Δημήτρη Χωματίδη για την καθοριστική του συμβολή στο έργο».

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.