Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή και δήλωση του Προέδρου του ΔΣ του Πράσινου Ταμείου κ. Σ.Σταθόπουλου στο Future of Plastics Conference 2023

Συμμετείχα πριν από λίγο στο Future of Plastics Conference από κοινού με τον Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο και εκπρόσωπο του ΕΟΑΝ. Παρουσίασα την εξελισσόμενη δράση μας στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Life για την Κυκλική Οικονομία,με την οποία θα λειτουργήσουν 3 Πράσινα Σημεία ανακύκλωσης πλαστικού στην πηγή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,αλλά και τη χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο δράσης περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης 4000 μαθητών 48 σχολείων δήμων-μελών του ΣΠΑΥ,που στόχο έχει ο Υμηττός να είναι ο πρώτος ορεινός όγκος ουδέτερος από τη χρήση πλαστικών.

 

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.