Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή του εμπειρογνώμονα του Πράσινου Ταμείου κ. Χωματίδη στην έκθεση CleanExpo, 11-12 Φεβρουαρίου 2023

Mε αφορμή την ημερίδα που οργάνωσε η ΜΚΟ Ορίζοντας για το χρηματοδοτούμενο από το Πράσινο Ταμείο έργο #GreeningDryCleaning και στο πλαίσιο της έκθεσης CleanExpo που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, ο κ. Δημήτρης Χωματίδης, Εμπειρογνώμονας Κυκλικής Οικονομίας και Πληροφοριακών Συστημάτων του έργου LIFE-IP CEI-Greece – Circular Greece στον φορέα μας, παρουσίασε τις χρηματοδοτικές δράσεις του Πράσινου Ταμείου που ενισχύουν τη μετάβαση προς μια κυκλική οικονομία, δίνοντας έμφαση στην ανοιχτή πρόσκληση του προγράμματος “Καινοτόμες δράσεις με τους πολίτες 2022” και στη συμβολή του οργανισμού στο στρατηγικό έργο LIFE-IP CEI-Greece.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσε με τον Ορίζοντα το Ινστιτούτο Γεωενέργειας του ΙΤΕ και υποστήριξαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στεγνοκαθαριστηρίων-Ταπητοκαθαριστηρίων Πλυντηρίων και συναφών επαγγελμάτων, η Fabric Republic και 3 Εργαστήρια της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε έκθεση των έργων που δημιούργησαν οι φοιτητές της σχολής στις upcycled λινοθήκες που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες του έργου, αντικαθιστώντας τις πλαστικές μιας χρήσης.

Τελευταία Νέα

Ένταξη προτάσεων δικαιούχων στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων-Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.» που εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 2ας Μαρτίου 2023

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.