Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή και δήλωση του Προέδρου του ΔΣ του Πράσινου Ταμείου κ. Σ.Σταθόπουλου στο Future of Plastics Conference 2023

Συμμετείχα πριν από λίγο στο Future of Plastics Conference από κοινού με τον Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο και εκπρόσωπο του ΕΟΑΝ. Παρουσίασα την εξελισσόμενη δράση μας στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Life για την Κυκλική Οικονομία,με την οποία θα λειτουργήσουν 3 Πράσινα Σημεία ανακύκλωσης πλαστικού στην πηγή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,αλλά και τη χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο δράσης περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης 4000 μαθητών 48 σχολείων δήμων-μελών του ΣΠΑΥ,που στόχο έχει ο Υμηττός να είναι ο πρώτος ορεινός όγκος ουδέτερος από τη χρήση πλαστικών.

 

Τελευταία Νέα

Ένταξη προτάσεων δικαιούχων στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων-Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.» που εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 2ας Μαρτίου 2023

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.