Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Με τηλεργασία αύριο, 6/2 η λειτουργία του Πράσινου Ταμείου

Όπως αποφασίστηκε πριν λίγο, στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την εξέλιξη της κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα”, για αύριο, Δευτέρα, 6/2/2023 εφαρμόζεται καθεστώς τηλεργασίας στο Δημόσιο.

 

Κατά συνέπεια, η υπηρεσία του Πράσινου Ταμείου θα λειτουργήσει με τηλεργασία, καθ΄όλη τη διάρκεια του ωραρίου. Το καθεστώς ισχύει για το σύνολο του προσωπικού, οποιασδήποτε σχέσης εργασίας. Παρακαλείται το κοινό να επικοινωνεί μαζί μας ηλεκτρονικά στο info@prasinotameio.gr και να αποφύγει την προσέλευση στην έδρα του φορέα για οποιονδήποτε λόγο.

Τελευταία Νέα

Έγκριση 3ου Πρακτικού Επιτροπής στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. 9546/28 12 2022 (ΑΔΑΜ: 22PROC011926498/2022-12-29) διακήρυξης ανοικτού (διεθνούς) ηλεκτρονικού διαγωνισμού άνω των ορίων για το έργο « Πληροφοριακό Σύστημα για την Αντιμετώπιση του Περιβαλλοντικού Εγκλήματος», στο πλαίσιο του έργου LIFE PROWhIBIT

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.