Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή του Προέδρου του ΔΣ του Πράσινου Ταμείου κ. Στάθη Σταθόπουλου στο FORUM 2023 του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάδειξης Υμηττού (ΣΠΑΥ)- Αμφ. “Μίκης Θεοδωράκης”, Αργυρούπολη, 24/1/2023

Παρουσιάστηκε σήμερα από τον Πρόεδρο του ΔΣ του Πράσινου Ταμείο κ. Σταθόπουλο το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης 4000 μαθητών από 48 σχολεία των 11 Δήμων-μελών του Συνδέσμου, που θα εκτελεστεί την τρέχουσα σχολική χρονιά και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φυσικό Περιβάλλον και Καινοτόμες Δράσεις, αλλά και το ολοκληρωμένο έργο χρήσης τεχνητής νοημοσύνης στο νέο σύστημα έγκαιρης πρόγνωσης πυρκαγιάς με προγραμματική σύμβαση με το ΥΠΕΝ που εξόφλησε ο φορέας μας μέσα στο 2022 για την προστασία του Υμηττού. Επιπλέον, επισημάνθηκε από αρκετούς συμμετέχοντες η σημαντική πρόοδος στην απορρόφηση πόρων στο Πρόγραμμα Δασών του Ταμείου, το οποίο επιτυγχάνει να αυξάνει την απορρόφηση κατά 44,1% σε σύγκριση με το 2018, με 2 εκ. ευρώ περισσότερα χρήματα στους δικαιούχους του για το 2022. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Δήμαρχο Αργυρούπολης-Ελληνικού κ. Κωνσταντάτο για την πρόσκληση και τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο για την άρτια οργανωμένη συζήτηση.

Τελευταία Νέα

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (8ΠΔΑ/2024) για την κάλυψη συνολικά οκτώ (8) θέσεων που αφορούν σε όργανα διοίκησης στον «Διαχειριστή Α.Π.Ε. & Εγγυήσεων Προέλευσης Α.Ε.» (Δ.Α.Π.Ε.Ε.Π. Α.Ε.)., στην «Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών» (Ε.Α.Γ.Μ.Ε.-Ν.Π.Δ.Δ.), στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.-Ν.Π.Ι.Δ.), στο Πράσινο Ταμείο (Ν.Π.Δ.Δ.) και στον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.-Ν.Π.Ι.Δ.), εποπτευόμενοι φορείς του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.