Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή του Πράσινου Ταμείου στο κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφθηκε το Ν. Αρκαδίας για την παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Πελοπόννησος 2030- Τρίπολη, 5/12/2022

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου κ. Σταθόπουλος συμμετείχε στο κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Πρωθυπουργό κΜητσοτάκη με συμβολή πολλών μελών του ΥπΣυμβουλίου στην Π.ΕΑρκαδίας για την παρουσίαση του Σχεδίου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ορίζοντα το 2030 ύψους 5,2 δις ευρώ.

Όπως παρουσιάσαμε στον εποικοδομητικό διάλογο με τους παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Αρκαδίας στην Τρίπολη ο φορέας μας παρέχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ύψους 15 εκευρώ για 140 έργα αστικών αναπλάσεων,ηλεκτροκίνησηςβιώσιμης κινητικότητας και αστικής προσβασιμότητας που εκτελούνται σε όλους ανεξαιρέτως τους Δήμους της Πελοποννήσου. Ταυτόχρονα,στο πλαίσιο του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης διασφάλισε μέσω 5 διαφορετικών αξόνων χρηματοδότηση ύψους 4 εκευρώ στην τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης.



Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.