Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Διοργάνωση 5ου Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible “In Action” με την υποστήριξη του Πράσινου Ταμείου και του έργου LIFE-IP CEI-Greece – Circular Greece

Η skywalker.gr, πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible “In Action” στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2022, 10:00-18:00, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, με την υποστήριξη του Πράσινου Ταμείου και του έργου LIFE-IP CEI-Greece – Circular Greece «Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα» και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Περιφέρειας Αττικής. Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην ελληνική επιχειρηματικότητα και στην εναρμόνισή της με τις συναρπαστικές προκλήσεις του σήμερα.

 

Η δράση περιλαμβάνει:

  • Διήμερο συνέδριο GRBossible “In Action: Την Πέμπτη 8/12 το συνέδριο θα εστιάσει στην περιβαλλοντική καινοτομία και την πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη, στο πλαίσιο του οποίου το Πράσινο Ταμείο και το έργο Circular Greece διοργανώνουν πάνελ με θέμα: «Επενδύοντας στην Περιβαλλοντική Καινοτομία», ώρα 11:30 – 13:15. Την Παρασκευή 9/12 οι εργασίες του συνεδρίου θα αναδείξουν τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και προοπτικές υπό το πρίσμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Δείτε την agenda.

 

  • Κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ, 10:00-18:00, τo Πράσινο Ταμείο και το έργο Circular Greece θα βρίσκονται σε περίπτερο με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τις δράσεις τους.

 

  • Workshop Επιχειρηματικότητας: Στην αίθουσα σεμιναρίων του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και τις δύο ημέρες από της 10:00 έως τις 17:00 θα πραγματοποιηθούν workshop επιχειρηματικότητας από εκπροσώπους επιχειρήσεων, πανεπιστήμων και φορέων που υποστηρίζουν τη νεοφυή επιχειρηματικότητα. Δηλώστε συμμετοχή

 

 

  • Παρουσία Νεοφυών Επιχειρήσεων στον εκθεσιακό χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Δείτε τη λίστα των startups.

 

  • Βραβεία Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible. Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Λεωνίδας Ζέρβας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών την Παρασκευή 9/12 και ώρα 17:00 με ελεύθερη είσοδο.

 

Το 5ο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας υποστηρίζουν: Envolve Greece, ΕΚΤSTARTABEYROPE DIRECT Δίκτυο ΠράξηΠράσινο ΤαμείoLIFEIP CEIGreece – Circular GreeceNBG Business SeedsΑλεξάνδρεια Ζώνη ΚαινοτομίαςΚΕΜΕΛAI CATALYSTP&IΕΚΠΑΑΡΧΙΜΗΔΗΣΓραφείο Διασύνδεσης ΕΚΠΑHIGGSSTEP CONSTULTING.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τελευταία Νέα

Ένταξη προτάσεων δικαιούχων στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων-Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.» που εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 25ης Ιανουαρίου 2023

Εντάξεις έργων στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση» (Πρόσκληση 2019-2020/ Α΄και Β΄προσκλήσεις 2021-2022) που εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 25ης Ιανουαρίου 2023

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.