Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Σημεία ομιλίας Προέδρου Δ.Σ. Πράσινου Ταμείου κ. Σταθόπουλου στο επιμορφωτικό σεμινάριο του ολοκληρωμένου έργου LIFE-IP AdaptInGR-Κοζάνη, 18/10/2022

Τον Ιούνιο 2022 στη διημερίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και πριν από λίγες ημέρες στο 1ο Συνέδριο του Ομίλου Νέων στη Φλώρινα και στο Αμυνταίο παρουσίασα αναλυτικά τις 50, περίπου, δράσεις του Πράσινο Ταμείο για το βιώσιμο μετασχηματισμό των περιοχών, που είναι σε εξέλιξη από τον Μάιο 2020.

Σήμερα, μαζί με τον Γ.Γ. του ΥΠΕΝ κ. Π. Βαρελίδη, συμμετείχα διαδικτυακά στην έναρξη εργασιών του τριήμερου επιμορφωτικού σεμιναρίου του ολοκληρωμένου έργου LIFE-IP AdaptinGR ‘Ενισχύοντας την εφαρμογή πολιτικής για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα’, το οποίο συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον φορέα μας στο αμφιθέατρο “Κωνσταντίνος Καραμανλής” του αμφιθεάτρου της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας. Οι εμπειρογνώμονες του φορέα μας έχουν κάνει αξιολόγη προετοιμασία αρκετών μηνών και επιθυμία μας είναι να μεταφέρουμε τεχνογνωσία στα στελέχη της Περιφέρειας και των Δήμων της περιοχής, ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής.

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.