Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Αποτίμηση λειτουργίας ψηφιακής πλατφόρμας Green Pay του Πράσινου Ταμείου- περίοδος Μάρτιος-Σεπτέμβριος 2022

Η ψηφιακή μετεξέλιξη του Πράσινου Ταμείου προχωρά ακόμα περισσότερο. Μέσω του συστήματος Green Pay, που εγκαινιάσαμε πριν μερικούς μήνες, εξυπηρετούνται ήδη 4 μεγάλες κατηγορίες φορέων που συναλλάσσονται μαζί μας, ενώ 7 διαφορετικές υπηρεσίες διατίθενται πλέον ψηφιακά, με σημαντική εξοικονόμηση πόρων, κατάργηση των έγχαρτων συναλλαγών και περιορισμό των επισκέψεων σε υπηρεσίες και καταστήματα τραπεζών.

Στο διάστημα Μάρτιος-Σεπτέμβριος 2022, 1062 αιτήματα έκδοσης ταυτότητας οφειλής και 964 πληρωμές έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς. Ταυτόχρονα προγραμματίζεται για το προσεχές τετράμηνο ο εμπλουτισμός ειδών πληρωμής, που θα διενεργούνται ηλεκτρονικά. Η εξυπηρέτηση των περιβαλλοντικών μας σκοπών δεν αποτελεί μόνο χρηματοδότηση δράσεων, αλλά μια συνειδητή επιλογή σε όλη μας την καθημερινότητα.

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που εργάζονται για το στήσιμο, τη λειτουργία και την τεχνική υποστήριξη του νέου αυτού ψηφιακού εργαλείου του φορέα μας.

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.