Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή-υποστήριξη  του Πράσινου Ταμείου στην 1η Attica Green Expo-Μετρό Συντάγματος, 2-4 Ιουνίου 2022

Η 1η Attica Green Expo που υποστηρίζει το Πράσινο Ταμείο διεξάγεται σε μια συγκυρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παριβάλλοντος,αλλά και της ψήφισης από τη Βουλή του Εθνικού Κλιματικού Νόμου του ΥΠΕΝ. Είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω τα αποτελεσματα των Προσκλήσεων Αστικής Αναζωογόνησης, Σχεδίων Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ) για τους Δήμους όλης της χώρας και Έρευνα και Εφαρμογή για τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά κέντρα της χώρας,αλλά και την πρόοδο του προγράμματος για το Φυσικό Περιβάλλον που εχει αυξήσει κατά 172 φορές τις πληρωμές του.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την επίκαιρη πρωτοβουλία τους.

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.