Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή-υποστήριξη  του Πράσινου Ταμείου στην 1η Attica Green Expo-Μετρό Συντάγματος, 2-4 Ιουνίου 2022

Η 1η Attica Green Expo που υποστηρίζει το Πράσινο Ταμείο διεξάγεται σε μια συγκυρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παριβάλλοντος,αλλά και της ψήφισης από τη Βουλή του Εθνικού Κλιματικού Νόμου του ΥΠΕΝ. Είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω τα αποτελεσματα των Προσκλήσεων Αστικής Αναζωογόνησης, Σχεδίων Αστικής Προσβασιμότητας (ΣΑΠ) για τους Δήμους όλης της χώρας και Έρευνα και Εφαρμογή για τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά κέντρα της χώρας,αλλά και την πρόοδο του προγράμματος για το Φυσικό Περιβάλλον που εχει αυξήσει κατά 172 φορές τις πληρωμές του.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την επίκαιρη πρωτοβουλία τους.

Τελευταία Νέα

Ν. 4964/2022 (ΦΕΚ Α΄150): Διατάξεις για την απλοποίηση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης, θέσπιση πλαισίου για την ανάπτυξη των Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων, την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την προστασία του περιβάλλοντος και λοιπές διατάξεις- διατάξεις για το Πράσινο Ταμείο

Καινοτόμες δράσεις
Το πρόγραμμα LIFE

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.