Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Με μεγάλη επιτυχία η ξενάγηση κοινού στη Βίλα Καζούλη, στο πλαίσιο του 9ου OPEN HOUSE 2022-9-10 Απριλίου 2022

Η Βίλα Καζούληνα από τα αρχιτεκτονικά κομψοτεχνήματα της Αττικής,μνημείο τέχνης και έδρα του Πράσινο Ταμείο άνοιξε για ξενάγηση το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου, στο πλαίσιο του 9ου Open House 2022Εκατοντάδες πολίτες, χωρισμένοι σε γκρουπ των 9 ατόμων και με τήρηση όλων των προστατευτικών υγειονομικών μέτρων, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και να μάθουν άγνωστες λεπτομέρειες για το ιστορικό αυτό κτίριο,με τήρηση όλων των μέτρων υγειονομικής προστασίαςστο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής. Οι ομάδες εκπαιδευμένων εθελοντών της πρωτοβουλίας Open House έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην ξενάγηση.

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.