Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Σημεία ομιλίας προέδρου Δ.Σ. Πράσινου Ταμείου κ. Στάθη Σταθόπουλου στην τελετή βράβευσης του Φορέα για την ψηφιακή πρόοδο- Boussias Communications, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, 10/3/2022

Έως και πριν από 30 μήνες, το Πράσινο Ταμείο μετέφερε τα εντάλματα πληρωμών του σε σάκους των ΕΛ.ΤΑ., τις πραγματοποιούσε με επιταγές που μετέφεραν υπάλληλοί του διανύοντας απόσταση 28 χλμ. την ημέρα, δεν διέθετε σύστημα εσόδων ώστε να γνωρίζει ποιοι συνεισφέρουν σε αυτά, ούτε και τράπεζα οργανισμού, ενώ διέθετε ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής προτάσεων μόνο για μικρό μέρος των προσκλήσεών του.

Σήμερα διαθέτει σύγχρονη πλατφόρμα υποβολής προτάσεων για όλα τα προγράμματά του, με διαπιστευμένους 1000 δικαιούχους του και τήρηση όλων των κανόνων της εθνικής ψηφιακής στρατηγικής, κάνει ηλεκτρονικά όλες τις πληρωμές του, λειτουργεί με υπερσύγχρονο εξοπλισμό για την τηλεργασία προσωπικού και σε λίγες μέρες θα έχει σε πλήρη λειτουργία την πλατφόρμα εσόδων του, το δικό του “taxisnet”, με ταυτότητα οφειλής και απόδειξη για απομακρυσμένες πληρωμές ώστε να ξέρουμε ποιος πληρώνει τι.

Το χρυσό βραβείο που παρέλαβε ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου, κ. Στάθης Σταθόπουλος, στη χθεσινή τελετή των Best City Awards 2022, αποτελεί τιμητική διάκριση για τη συντονισμένη δουλειά των εργαζομένων, των στελεχών και των αναδόχων του που δούλεψαν αυτό το διάστημα για να έχουμε αυτήν την πρόοδο.

Ευχαριστούμε τα μέλη της κριτικής επιτροπής ,την ΚΕΔΕ και τους διοργανωτές της BOUSSIAS για την τιμή και συγχαίρουμε τους βραβευθέντες Δήμους για τα έργα τους, κάποια εκ των οποίων χρηματοδότησε ο φορέας μας.


Βίντεο εδώ:
https://fb.watch/bNs7Pksm4h/

 

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.