ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ-ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

Λόγω των δύο γενικών αργιών που ισχύουν μετά από σχετικές κυβερνητικές αποφάσεις από χτες, Τρίτη, 25/1/2022 και τουλάχιστον εως και σήμερα, Τετάρτη, 26/1/2022 σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λόγω των πολύ δυσμενών καιρικών συνθηκών, σας ενημερώνουμε ότι η Βίλα Καζούλη, έδρα του Πράσινου Ταμείου, παραμένει κλειστή. Θα επαναλειτουργήσει μερικώς αύριο, Πέμπτη, 27/1/2022 από ώρα 08:00, ως προς τις ζωτικές λειτουργίες του φορέα μας. Η υπηρεσία μας θα επανέλθει σε πλήρη επαναλειτουργία την Παρασκευή, 28/1/2022, αφού πρώτα αποκατασταθεί πλήρως η δυνατότητα πρόσβασης στο κτίριο υπαλλήλων και επισκεπτών, με τήρηση όλων των κανόνων απόλυτα ασφαλούς εισόδου και εξόδου, όπως αυτές ορίζονται στο πρωτόκολλο και στην αυτοψία του τεχνικού ασφαλείας του Φορέα μας.

Αντιλαμβανόμαστε την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που έχει προκληθεί, όπως και τις σοβαρές επιπτώσεις των ακραίων καιρικών φαινομένων στην καθημερινή ζωή των συναλλασσομένων με τον φορέα μας. Οι ίδιες επιπτώσεις υπήρξαν και στους υπαλλήλους και συνεργάτες μας, οπότε όσα ορίζονται στο παραπάνω χρονοδιάγραμμα είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει ανθρωπίνως με βάση τις συνθήκες που επικράτησαν το τριήμερο αυτό.

Από τη Διοίκηση του Πράσινου Ταμείου

Τελευταία Νέα

Ένταξη προτάσεων δικαιούχων στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για τη δράση: «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων-Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.» που εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 25ης Μαΐου 2022

Καινοτόμες δράσεις
Το πρόγραμμα LIFE