Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

2ος Φωτογραφικός Διαγωνισμός ΝΑΤURA 2000 “Click στη Φύση!”

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της προηγούμενης χρονιάς, ο μεγαλύτερος φωτογραφικός διαγωνισμός για τις περιοχές Natura 2000 της χώρας μας επιστρέφει! Οι εταίροι του Ολοκληρωμένου Έργου LIFE-IP 4 NATURA – «Ολοκληρωμένες δράσεις για την διατήρηση και διαχείριση των περιοχών του δικτύου Natura 2000, των ειδών, των οικοτόπων και των οικοσυστημάτων στην Ελλάδα», σε συνεργασία με το Περιοδικό Φωτογράφος, σας καλούν να δηλώσετε συμμετοχή, να βοηθήσετε στην ανάδειξη της ομορφιάς και της αξίας των προστατευόμενων περιοχών Natura 2000 και να διεκδικήσετε πλούσια δώρα από τη Photoagora!

Δηλώσεις συμμετοχής:

 

https://www.photo.gr/natura2000/

 

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.