Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Τελευταία παράταση προθεσμίας δημοσίευσης διαδικασίας σύναψης σύμβασης ΣΦΗΟ: έως και 30/09/2021

Κατόπιν συνεννόησης με το ΥΠΕΝ, αλλά και σχετικού αιτήματος αρκετών ενταγμένων Δήμων στην πρόσκληση για τα Σχέδια Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ), με δεδομένες τις ειδικές συνθήκες που επικράτησαν, αλλά και την ισχύ του νέου νόμου 4782/2021 για τις δημόσιες συμβάσεις και προκειμένου να ολοκληρωθεί εγκύρως η διαδικασία χρηματοδότησης, με βάση τα οριζόμενα στον επικαιροποιημένο Οδηγό του Προγράμματος, ανακοινώνονται τα εξής:

Kάθε δικαιούχος υποχρεούται να προχωρήσει σε δημοσίευση του διαγωνισμού. Σε αντίθετη περίπτωση, η εγκεκριμένη πρόταση θα απεντάσσεται μετά από απόφαση Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου. Ως εκ τούτου, με δεδομένα τα παραπάνω, αλλά και το γεγονός ότι το σύνολο των προτάσεων εντάχθηκαν στις 22.12.2020 (δυνάμει της υπ’ αριθμό 201.6/2020 απόφασης του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου), οι ενταγμένοι Δήμοι θα πρέπει να έχουν προχωρήσει σε δημοσίευση της διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης κατά τα οριζόμενα στο Ν. 4412/2016 το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.