Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Δήλωση του Προέδρου του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου κ. Στάθη Σταθόπουλου για την έγκριση από την Ε.Ε. νέου προγράμματος Life EL BIOS- Πληροφοριακό Σύστημα για τη Βιοποικιλότητα

«Τα καλά νέα της ημέρας για το Πράσινο Ταμείο έφτασαν αργά χτες το απόγευμα από τις Βρυξέλλες στον συντονιστή-εθνικό σημείο επαφής των προγραμμάτων Life, Δ/ντη του Ταμείου κ. Γιώργο Πρωτόπαπα. Η σχετική αίτησή μας έγινε δεκτή από την Ε.Ε. με πολύ υψηλή, μάλιστα, βαθμολογία κι έτσι ένα ακόμα πρόγραμμα Life, το EL BIOS, ένα Ψηφιακό/Πληροφοριακό Σύστημα για τη Βιοποικιλότητα, ξεκινά σύντομα, πιθανόν και μέσα στο 2021! Πολλά συγχαρητήρια!

Θέλω να συγχαρώ, επίσης, τα στελέχη της Greek Life Task Force συνολικά και προσωπικά τον εμπειρογνώμονά μας κ. Βασίλη Μποντζώρλο για την άριστη δουλειά που έκαναν με αίσιο αποτέλεσμα, που προσθέτει στο Πράσινο Ταμείο και στη χώρα μας μια ακόμα τιμητική διάκριση, αλλά και μια ακόμα ευθύνη για την εφαρμογή της στόχων για τη Φύση και την Κυκλική Οικονομία που είναι προτεραιότητα της εθνικής μας πολιτικής για το Περιβάλλον».

Τελευταία Νέα

Ν. 4964/2022 (ΦΕΚ Α΄150): Διατάξεις για την απλοποίηση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης, θέσπιση πλαισίου για την ανάπτυξη των Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων, την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την προστασία του περιβάλλοντος και λοιπές διατάξεις- διατάξεις για το Πράσινο Ταμείο

Καινοτόμες δράσεις
Το πρόγραμμα LIFE

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.