Δήλωση του Προέδρου του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου κ. Στάθη Σταθόπουλου για την έγκριση από την Ε.Ε. νέου προγράμματος Life EL BIOS- Πληροφοριακό Σύστημα για τη Βιοποικιλότητα

«Τα καλά νέα της ημέρας για το Πράσινο Ταμείο έφτασαν αργά χτες το απόγευμα από τις Βρυξέλλες στον συντονιστή-εθνικό σημείο επαφής των προγραμμάτων Life, Δ/ντη του Ταμείου κ. Γιώργο Πρωτόπαπα. Η σχετική αίτησή μας έγινε δεκτή από την Ε.Ε. με πολύ υψηλή, μάλιστα, βαθμολογία κι έτσι ένα ακόμα πρόγραμμα Life, το EL BIOS, ένα Ψηφιακό/Πληροφοριακό Σύστημα για τη Βιοποικιλότητα, ξεκινά σύντομα, πιθανόν και μέσα στο 2021! Πολλά συγχαρητήρια!

Θέλω να συγχαρώ, επίσης, τα στελέχη της Greek Life Task Force συνολικά και προσωπικά τον εμπειρογνώμονά μας κ. Βασίλη Μποντζώρλο για την άριστη δουλειά που έκαναν με αίσιο αποτέλεσμα, που προσθέτει στο Πράσινο Ταμείο και στη χώρα μας μια ακόμα τιμητική διάκριση, αλλά και μια ακόμα ευθύνη για την εφαρμογή της στόχων για τη Φύση και την Κυκλική Οικονομία που είναι προτεραιότητα της εθνικής μας πολιτικής για το Περιβάλλον».

Τελευταία Νέα

Ένταξη προτάσεων δικαιούχων στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για τη δράση: «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων-Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.»

Ένταξη έργων στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση» (προσκλήσεις 2018 και 2019-2021 Α΄και Β΄Φάση) που εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 8ης Σεπτεμβρίου 2021

Καινοτόμες δράσεις
Το πρόγραμμα LIFE