Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Επιτυχής η συνεργασία του Πράσινου Ταμείου με το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων στη στήριξη της δράσης της Προσκοπικής Ομάδας Άγριας Ζωής.

100 σημεία διάσωσης για ένα μέρος από τα 8000 ζώα της άγριας πανίδας που βρίσκονται κάθε χρόνο τραυματισμένα, ορφανά ή άρρωστα, από 275 διασώστες με τη συνεργασία 6 οργανώσεων πολιτών, είναι το αποτέλεσμα της χρηματοδοτικής στήριξης του Πράσινου Ταμείου προς το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, που ξεκίνησε το 2019 και αποδίδει καθημερινά μετρήσιμο αποτέλεσμα. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να βοηθήσουμε ουσιαστικά την Προσκοπική Ομάδα Άγριας Ζωής και να συντελέσουμε έτσι στη διατήρηση της Βιοποικιλότητας στη χώρα. Ευχαριστούμε το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και τον αρμόδιο έφορο προγραμμάτων Περιβάλλοντος κ. Θεόδωρο Μπένο-Πάλμερ προσωπικά για τα καλά τους λόγια και είμαστε βέβαιοι ότι οι Έλληνες Πρόσκοποι θα συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερο μεράκι το έργο που για πάνω από 111 χρόνια προσφέρουν.

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.