Συμμετοχή του Πράσινου Ταμείου στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας NATURA 2000, 21 Μαίου 2021-φωτογραφικός διαγωνισμός

Το Πράσινο Ταμείο συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας NATURA 2000, στις 21 Μαΐου 2021. Το LIFE IP 4 Natura, το Ολοκληρωμένο μας Πρόγραμμα για την προστασία και διατήρηση αυτών των περιοχών, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα των τελευταίων ετών, διοργανώνει ένα digital event στο Facebook, με κεντρικό άξονα τον ετήσιο φωτογραφικό διαγωνισμό Click στη Φύση. Προετοιμάζει ταυτόχρονα μια ψηφιακή τρισδιάστατη φωτογραφική έκθεση σχετικά με τις περιοχές Natura 2000, η οποία θα φιλοξενεί τις βραβευμένες συμμετοχές του διαγωνισμού.

 

Σας καλούμε να πάρετε μέρος! Γίνετε εσείς οι διαδικτυακοί πρεσβευτές των 446 περιοχών Νatura, που αντιπροσωπεύουν το 28% της χερσαίας και 20% της θαλάσσιας έκτασης της χώρας.

 

Ο σύνδεσμος του διαγωνισμού εδώ: https://www.photo.gr/natura2000/

Τελευταία Νέα

Πρώτη (1η) τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης για την Δράση: «Πρόγραμμα Στήριξης και Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο του άξονα προτεραιότητας 6 του Συνεχιζόμενου Χρηματοδοτικού Προγράμματος με τίτλο «Χρηματοδότηση έργων και Δράσεων για την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος στις Π.Ε. Κοζάνης, Φλώρινας και στον Δήμο Μεγαλόπολης της Π.Ε Αρκαδίας»

Ένταξη προτάσεων δικαιούχων στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση & Λοιπές δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για τη δράση: «Επιχειρησιακό σχέδιο για την εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων-Ε.Σ.Ε.Κ.Κ.» που εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 12ης Ιανουαρίου 2022

Καινοτόμες δράσεις
Το πρόγραμμα LIFE