Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Συμμετοχή του Πράσινου Ταμείου στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας NATURA 2000, 21 Μαίου 2021-φωτογραφικός διαγωνισμός

Το Πράσινο Ταμείο συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας NATURA 2000, στις 21 Μαΐου 2021. Το LIFE IP 4 Natura, το Ολοκληρωμένο μας Πρόγραμμα για την προστασία και διατήρηση αυτών των περιοχών, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα των τελευταίων ετών, διοργανώνει ένα digital event στο Facebook, με κεντρικό άξονα τον ετήσιο φωτογραφικό διαγωνισμό Click στη Φύση. Προετοιμάζει ταυτόχρονα μια ψηφιακή τρισδιάστατη φωτογραφική έκθεση σχετικά με τις περιοχές Natura 2000, η οποία θα φιλοξενεί τις βραβευμένες συμμετοχές του διαγωνισμού.

 

Σας καλούμε να πάρετε μέρος! Γίνετε εσείς οι διαδικτυακοί πρεσβευτές των 446 περιοχών Νatura, που αντιπροσωπεύουν το 28% της χερσαίας και 20% της θαλάσσιας έκτασης της χώρας.

 

Ο σύνδεσμος του διαγωνισμού εδώ: https://www.photo.gr/natura2000/

Τελευταία Νέα

Ν. 4964/2022 (ΦΕΚ Α΄150): Διατάξεις για την απλοποίηση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης, θέσπιση πλαισίου για την ανάπτυξη των Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων, την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την προστασία του περιβάλλοντος και λοιπές διατάξεις- διατάξεις για το Πράσινο Ταμείο

Καινοτόμες δράσεις
Το πρόγραμμα LIFE

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.