Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Ανακοίνωση σχετικά με την πρόσβαση στη Βίλα Καζούλη, έδρα του Πράσινου Ταμείου, τη Δευτέρα, 15/2/2021

Ενημερώνονται οι υπάλληλοι, εξωτερικοί συνεργάτες,καθώς και το κοινό που επρόκειτο εκτάκτως να συναλλαγεί με την υπηρεσία μας κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού, όπως ορίζουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση του covid 19, ότι σήμερα, Δευτέρα 15/2/2021, η πρόσβαση στην Βίλα Καζούλη,έδρα του Πράσινου Ταμείου, είναι εξαιρετικά δύσκολη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Το μεγαλύτερο μέρος του συγκοινωνιακού έργου στον Δ.Κηφισιάς δεν εκτελείται, ενώ βασικές οδικές αρτηρίες που οδηγούν προς αυτό είναι κλειστές ή με εξαιρετικά δυσχερή πρόσβαση. Παρακαλείσθε να αποφύγετε την προσέγγιση του κτιρίου για λόγους ασφαλείας. Τα προγραμματισμένα ραντεβού αναβάλλονται και θα επανακαθοριστούν με νεότερη ανακοίνωση.

 

Από τη Διοίκηση του Πράσινου Ταμείου

Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.