Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Ανακοίνωση σχετικά με την καταβολή μισθοδοσίας στο προσωπικό των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών

Σχετικά με την έναρξη καταβολής μισθοδοσίας στο προσωπικό των ΦΠΔΔ, από το Πράσινο Ταμείο ανακοινώνεται ότι υπεγράφη χθες από τον Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κων/νο Σκρέκα η 754/ 9-2-2021 σχετική Υπουργική Απόφαση.

Από σήμερα, η οικονομική υπηρεσία του Πράσινου Ταμείου ξεκίνησε άμεσα τη διαδικασία εγκρίσεων δαπάνης και εξόφλησης, ώστε τις επόμενες ημέρες να ολοκληρώσει την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων των 28 ΦΔΠΠ της χώρας μηνός Δεκεμβρίου 2020. Παράλληλα, καλούνται οι οικονομικοί υπεύθυνοι των Φορέων Διαχείρισης να υποβάλλουν τα αναγκαία δικαιολογητικά και για την μισθοδοσία μηνός Ιανουαρίου 2021. Στόχος του Πράσινου Ταμείου είναι η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος Φεβρουαρίου 2021, ώστε για δεύτερη συνεχή χρονιά να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα προς το προσωπικό των Φορέων.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι η καταβολή της μισθοδοσίας θα πραγματοποιείται από το Πράσινο Ταμείο μέχρι και τον μήνα Μάϊο 2021. Από τον μήνα Ιούνιο 2021 η καταβολή θα γίνεται από τον ΟΦΥΠΕΚΑ, όπως, άλλωστε, αναφέρεται και στην Υπουργική Απόφαση.

Τελευταία Νέα

Ν. 4964/2022 (ΦΕΚ Α΄150): Διατάξεις για την απλοποίηση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης, θέσπιση πλαισίου για την ανάπτυξη των Υπεράκτιων Αιολικών Πάρκων, την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την προστασία του περιβάλλοντος και λοιπές διατάξεις- διατάξεις για το Πράσινο Ταμείο

Καινοτόμες δράσεις
Το πρόγραμμα LIFE

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.