Συνέδριο LIFE-CLIMATREE 2020

Διοργάνωση τελικού Διαδικτυακού Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Έργου
 LIFE CLIMATREE υπό την αιγίδα του Πράσινου Ταμείου

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητές/οι κυρίες/οι,

 

Το Ευρωπαϊκό Έργο LIFE CLIMATREE, σας προσκαλεί στο τελικό Διαδικτυακό Συνέδριο του Έργου με θέμα Τα καρποφόρα δέντρα στην υπηρεσία του μετριασμού της κλιματικής αλλαγής”, που οργανώνει υπό την αιγίδα του Πράσινου Ταμείου, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020. Εν μέσω των περιορισμών που θέτει ο COVID-19, το τελικό Συνέδριο θα λάβει χώρα σε “εικονικό περιβάλλον”.

 

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα αναδειχθεί η συμβολή των καρποφόρων δένδρων στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής και θα προταθεί η ενσωμάτωση κλιματικών στόχων στην αγροτική πολιτική.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/eFZjqkKDgqqzaQ8V6

 

Συνημμένα θα βρείτε το Δελτίο Τύπου με τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς και την αφίσα της εκδήλωσης.

Πληροφορίες:
Ελευθερία Ζιάκκα  (Επιστημονική Γραμματέας)
 E-mail: uehr@panteion.gr
Τηλ: 210 92 47 450, 210 92 48 781

site: www.lifeclimatree.eu

Τελευταία Νέα

Παρουσίαση του Διευθυντή του Πράσινου Ταμείου κ. Γιώργου Πρωτόπαπα στη Διαδικτυακή Θεματική Ημερίδα με τίτλο «Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE και Δάση: Πραγματικότητα, Προκλήσεις και Ανάγκες στη Δασική Διαχείριση στην Ελλάδα του 21ου αιώνα», συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 το Πράσινο Ταμείο, η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE (Greek LIFE Task Force – GR LTF) και το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων – Υγροτόπων (ΕΚΒΥ).

Παρουσίαση του Προέδρου του Πράσινου Ταμείου κ. Στάθη Σταθόπουλου στη Διαδικτυακή Θεματική Ημερίδα με τίτλο «Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα LIFE και Δάση: Πραγματικότητα, Προκλήσεις και Ανάγκες στη Δασική Διαχείριση στην Ελλάδα του 21ου αιώνα», συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 το Πράσινο Ταμείο, η Ελληνική Task Force για το Πρόγραμμα LIFE (Greek LIFE Task Force – GR LTF) και το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων – Υγροτόπων (ΕΚΒΥ).

Καινοτόμες δράσεις
Το πρόγραμμα LIFE