Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

Εναρκτήρια Τηλεδιάσκεψη για το Life CEI-Greece

Με τη συμμετοχή του Υπουργού Περιβάλλοντος κ. Κωστή Χατζηδάκη και του Γ.Γ. κ. Μ.Γραφάκου πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη η εναρκτήρια συνάντηση μεταξύ του συντονιστή, Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και των εταίρων του ολοκληρωμένου έργου LIFE-IP CEI-Greece για την Εφαρμογή της Κυκλικής Οικονομίας στην Ελλάδα. To Πράσινο Ταμείο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Σ.Σταθόπουλος σε αυτήν, ο  Δ/ντης κ. Πρωτόπαπας, ενώ συμμετείχαν και στελέχη της LIFE Task Force. Ως συνδικαιούχος και συγχρηματοδότης, το Πράσινο Ταμείο συμμετέχει στο έργο με περίπου 3εκ. ευρώ. Πιο συγκεκριμένα συγχρηματοδοτεί:
  • 9 Δήμους: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη, Αλόννησος, Πάρος, Αντίπαρος, Τήνος, Θήρα (Σαντορίνη), Ναυπακτία
  • 2 ΜΚΟ: Δίκτυο Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ, Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης
  • 1 Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ): ΔΙΑΔΥΜΑ
  •  και 1 Πανεπιστήμιο: Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.