Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

23-24 Νοεμβρίου 2019: Ημερίδα ΕΟΑΝ

Παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη στη Βίλα Καζούλη, έδρα του Πράσινου Ταμείου, φιλοξενήσαμε μια πολύ καλά οργανωμένη διήμερη δράση του Εθνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ) στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων. Η Βίλα γέμισε κόσμο και το πιο αισιόδοξο μήνυμα ήταν η συμμετοχή πολλών μαθητών και μικρών παιδιών. Οι νέοι άνθρωποι αξιολογούν το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής ως το υπ ΄αριθμόν 1 πρόβλημα της καθημερινής ζωής. Η ανακύκλωση είναι υπόθεση όλων μας.
Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.