Βίλα Καζούλη, Λεωφόρος Κηφισίας 241, 14561, Αττική

17 Δεκεμβρίου 2019: Ημερίδα ΥΠΕΝ για την απόσυρση πλαστικών μιας χρήσης

Ο Πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου κ. Στάθης Σταθόπουλος συμμετείχε στην ημερίδα διαβούλευσης για την προετοιμασία του θεσμικού πλαισίου, προκειμένου να επιτευχθεί η απόσυρση των πλαστικών μιας χρήσης. Ακούσαμε με προσοχή τον Υπουργό Κ.Χατζηδάκη και τη συντονίστρια κα Κοσμοπούλου. Στην τοποθέτησή του τόνισε ότι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία η Ελλάδα να πρωτοστατήσει,ως καταναλωτές να στραφούμε σε εναλλακτικά προϊόντα και οι ελληνικές επιχειρήσεις να δημιουργήσουν νέα προϊόντα υψηλής ζήτησης για τις προσεχείς δεκαετίες,ενώ παρουσίασε και τους βασικούς άξονες του Προγράμματος «Καινοτόμες Δράσεις για τους Πολίτες»,που θα παραμείνει ανοιχτό ως τις 14 Φεβρουαρίου 2020.
Τελευταία Νέα

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ 2024», στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ 2024» στον Α.Π. 1: «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και έγκριση σχετικού Οδηγού υλοποίησης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.